تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب | بلاگ

تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب

ساخت وبلاگ
ویژگی های دریچه آب بند تصفیه خانه

ایجاد یکی تصفیه خانه قوی با انواع تجهیزات خاص تصفیه برای بیشتر واحد‌های صنعتی و کشاورزی می‌تواند بسیار کاربردی باشد. بحران آب هم که این سال‌ها و به خصوص در فصول گرم چیزی است که به شدت برای همه ما آزار دهنده است.
در این مقاله در مورد ویژگی‌های دریچه آب بند تصفیه خانه می‌خواهیم صحبت کنیم. این که چه ویژگی‌هایی را باید برای این بخش مهم تصفیه خانه فاضلاب خود لحاظ کنیم تا عملکرد کل تصفیه خانه بالا رود را در این مقاله می‌خوانید.
اول به ساختار تصفیه خانه فاضلاب خود نگاه کنید. حوضچه‌های تصفیه با مجاری خاصی به یک دیگر وصل می‌شوند اساسا با جداسازی آب میان این حوضچه‌ها است که کار تصفیه معنا پیدا می‌کند. یعنی هر فاز از تصفیه فاضلاب که در یک حوضچه انجام می‌شود باید به صورت کامل از فاز قبل و بعد خود جدا شود. و گرنه احتمال دارد تمامی شرایط کار تصفیه فاضلاب شما مورد تهدید واقع شود.
در وبسایت اسپیناس انواع دریچه آب بند تصفیه فاضلاب را می‌توانید با کمترین قیمت ممکن تهیه کنید. اما ویژگی یک دریچه خوب فاضلاب چیست و ما باید به کدام نوع از دریچه‌ها برای کار و مقصود خودمان اتکا کنیم.

ویژگی های دریچه آب بند تصفیه خانه

ویژگی‌های دریچه آب بند تصفیه خانه در یک نگاه

در اولین قدم باید مهم‌ترین ویژگی‌های دریچه آب بند تصفیه خانه را در نظر بگیریم و آن هم آب بندی دقیق این نوع از دریچه‌های هدایت آب هستند. در سایت اسپیناس نوع خاصی از دریچه آب بند تصفیه خانه وجود دارد که توانایی استفاده در بسیاری از محیط‌ها را دارد. این دریچه با میزان نشتی کمتر 0.02لیتر بر ثانیه که به ازای هر فاصله خطی از دریچه تعیین شده آب بندی بسیار مناسبی را از خود نشان می‌دهد. البته این میزان نشتی برای دریچه‌های کوچک بسیار کمتر این مقدار است و مقدار ذکر شده میزانی حداکثری این نوع از دریچه آب بندی تصفیه خانه است.
این دریچه‌ها از سطح مقطع 200 تا 1500 میلیمتر را پوشش می‌دهند که در انواع بزرگ آن خروجی آب آنها می‌تواند به حد بسیار زیادی برسد.

فرمان پذیری این دریچه آب بند تصفیه خانه به دو صورت انجام می‌شود در حالت اول که بیشتر برای درچه‌های آب بند کشاورزی استفاده می‌شود از ابزار دستی استفاده می‌کنیم. یک فلکه چرخشی میزان آب خروجی از دریچه را کاملا کنترل می‌کند. کنترلر‌های دستی امکان وصل شدن به یک شبکه هوشمند آبیاری را از شما سلب می‌کند اما با هزینه بسیار پایینی امکان راه اندازی آن وجود دارد.
اما کنترل‌های برقی که عملا جک‌های برقی خاصی این کار هستند روی دریچه آب بند تصفیه خانه بزرگ و بسیار بزرگ نصب می‌شوند. این واقعیتی است که وزن این دریچه‌ها به حدی بالا است که به هیچ عنوان امکان باز و بست درستی آن وجود ندارد. از این رو با به‌کارگیری کنترل‌های برقی در این دریچه آب بند تصفیه خانه می‌توان آنها را در هر اشل کاری به روش‌های هوشمند آبیاری و تصفیه فاضلاب متصل کرد.
برای استفاده از انواع سامانه‌های هوشمند آبیاری یا تصفیه فاضلاب در قدم اول باید دریچه آب بند تصفیه خانه قابل اطمینان و قابل کنترلی داشته باشید. این دسته از دریچه‌ها به خصوص اگر با کنترلر‌های برقی باشند این امکان را دارند که به صورت کاملا خودکار به مدیریت منابع آب و فاضلاب خود بپردازید.
دریچه آب بند تصفیه خانه آب موجود در سایت اسپیناس یک ویژگی بسیار خوب دیگر نیز دارد که ویژگی‌های مثبت آن را تمام می‌کند و آن هم امکان نصب بسیار خوب آن روی لوله و کانال های روباز و روبسته است. لوله‌هایی که اتصالات فلنجی در قسمت دهانه خود دارند بهترین آب‌بندی ممکن را برای این دسته از دریچه آب بند تصفیه خانه به وجود می‌آورند. از این رو اگر لوله‌های با اینچ بیش از 200 میلیمتر در ساختار آبیاری یا تصفیه خانه شما به کار رفته است در خرید این دریچه آب بند تصفیه خانه شک نکنید.

تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب...
ما را در سایت تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب دنبال می کنید

نویسنده : عابد بازدید : 279 تاريخ : چهارشنبه 27 فروردين 1399 ساعت: 16:59

پیش تصفیه اسمز معکوس RO با بیوراکتور غشایی MBR

 

استفاده مجدد از پساب تصفیه شده برای اهداف سودمندی مانند کشاورزی، آبیاری، فرایندها صنعتی، فلاشینگ سرویس های بهداشتی یا تزریق در آبهای زیر زمینی با اهداف اقتصادی و محیط زیستی در حال رشد می باشد.
استفاده مجدد از پساب تصفیه شده برای اهداف سودمندی مانند کشاورزی، آبیاری، فرایندها صنعتی، فلاشینگ سرویس های بهداشتی یا تزریق در آبهای زیر زمینی با اهداف اقتصادی و محیط زیستی در حال رشد می باشد. یکی از فاکتورهای کلیدی پساب تصفیه شده خروجی از تصفیه خانه های استحصال پساب جهت استفاده مجدد، کاهش میزان املاح محلول (TDS) می باشد. این عملیات بطور متداول توسط فرایند اسمز معکوس (Reverse Osmosis) که به کمک نیروی محرک اختلاف فشار موجب عبور آب از غشا و باقی ماندن املاح محلول قبل از غشا می شود.

در حالی که سیستم های RO در املاح زدایی فاضلاب تصفیه شده بیولوژیکی بسیار مؤثر هستند ، باید با یک سیستم پیش تصفیه کارآمد همراه شوند تا از مشکلات رایج که می تواند منجر به خرابی سیستم شود ، از جمله گرفتگی و رسوب گذاری جلوگیری شود.
یکی از گزینه های پیش تصفیه پساب قبل از ورد به RO، تکنولوژی بیوراکتور غشایی MBR می باشد که در آن یک فرایند غشایی مانند اولترافیلتراسیون (UF) و یا میکروفیلتراسیون (MF) با یک بیوراکتور لجن فعال ترکیب می شود. تکنولوژی MBR محصول تصفیه شده با کیفیت بالا جهت ورود به RO تامین می کند و در عین حال با به حداقل رساندن فضای مورد نیاز و هزینه های ساختمانی و کاهش زمان توقف و تعمیر تصفیه خانه، منجر به کاهش هزینه های بهره برداری می شود.
تکنولوژی بیوراکتور غشایی مستغرق به عنوان گزینه پیش تصفیه سیستمهای RO برای بازیافت آب از فاضلاب های صنعتی و بهداشتی چالش برانگیز به صورت موفق آمیزی مورد استفاده قرار گرفته است و می تواند گزینه ای اقتصادی باشد.

پیش تصفیه اسمز معکوس RO با بیوراکتور غشایی MBR

اسمز مکعوسRO به عنوان یک چالش در استحصال آب:

زمانی که سیستم های RO طراحی می شوند، روش های پیش تصفیه بسیار حیاتی هستند. به عنوان مثال، غشاهای اسمز معکوس به کار رفته برای اغلب کاربری های استحصال، شامل یک شبکه فاصله دهنده بین غشای هستند که معمولا از یک توری مشبک پلی اتیلن با دانسیته پایین ساخته شده است. در صورتی که سطح بالایی از مواد معلق جامد در خوراک ورودی وجود داشته باشد، این فاصله دهنده می تواند جرم گرفته شود.

مشکل دیگر، سطح بالای غلظت مواد آلی در اغلب پساب های تصفیه شده بیولوژیکی است که این مواد توسط غشاهای اسمز معکوس پس زده می شود و در طول فرایند همانطور که جریان آب در عرض غشا جریان دارد، تغلیظ می شود. تغلیظ مواد آلی به ویژه در سمت خروجی سیستم RO می تواند منجر به گرفتگی و فولینگ غشا شود. همچنین به دلیل اینکه مواد آلی موجود در پساب غذای مناسبی برای میکروارگانیسم ها هستند، بیوفولینگ می تواند رخ دهد و از آنجا که اغلب پساب های تصفیه شده حاوی سطوح بالایی از باکتری هستند، بنابراین حتی با وجود گندزدایی خوراک ورودی، رشد بیولوژیکی ممکن است به سرعت اتفاق افتد.

در نهایت، رسوب گذاری مربوط به فسفات کلسیم نیز می تواند مشکلاتی را در بهره برداری واحد های RO در برخی از انواع پساب ، ایجاد کند. این نوع رسوب گذاری می تواند با بهره برداری در بازده های کمتر، استفاده از اسید و سایر آنتی اسکالانت ها (ضد رسوب ها) برای به حداقل رساندن رسوب گذاری، و یا اصلاح شرایط بهره برداری از واحد تصفیه خانه به منظور کاهش مقدار فسفات در خوراک RO، کاهش یابد.

مشکلات گرفتگی، فولینگ و رسوب گذاری به معنای این است که سیستم اسمز معکوس نیازمند عملکرد در فشارهای بالاتری است، که این امر منجر به افزایش مصرف انرژی، هزینه های بالاتر مواد شیمیایی برای شستشو و کاهش عمر غشا می شود.

اما سوال مهم این است که چگونه چالش های مذکور می توانند به حداقل برسد و هزینه های کلی چرخه زندگی (عمر) واحد های استحصال پساب کاهش یابد؟

پاسخ به این سوال، استفاده از روش های موثر پیش تصفیه آب خوراک RO قبل از ورود به آن است. به شرطی که مراحل پیش تصفیه با دقت انتخاب شوند، عملکرد سیستم RO مطابق برنامه ریزی می تواند تضمین شود.

گزینه های پیش تصفیه RO:

انتخاب های بسیار متفاوتی به عنوان پیش تصفیه RO وجود دارد. اما انتخاب بهترین روش برای یک فرایند خاص، وابسته به هزینه های انرژی، مواد شیمیایی، نیروی کار و زمین، منبع پساب و سیستم های موجود تصفیه پساب است.

روش های پیش تصفیه سنتی:

روش های پیش تصفیه سنتی ممکن است شامل یک تصفیه اولیه، تصفیه بیولوژیکی و بخش جداسازی جامد از مایع به وسیله ته نشینی ثانویه به عنوان یکی از مهمترین بخش ها، است. فرایندهای سنتی ته نشینی اغلب توانایی حذف کافی باکتری ها و ذرات معلق جامد را ندارند. بنابراین ممکن است از فیلتر های شنی برای بهبود جداسازی مواد جامد از مایع و در نتیجه تامین خوراک ورودی RO با کیفیت بالاتر استفاده شود. استفاده از کلراید آهن همراه با فیلتر شنی نیز می تواند منجر به افزایش حذف جامدات و مواد آلی شود. اما وجود مشکلات در ته نشینی ثانویه می تواند منجر به تولید پساب تصفیه شده با سطوح بالاتری از TSS و BOD و درنهایت مسدود شدن فاصله دهنده غشا با ذرات معلق و فولینگ مواد آلی شود. مصرف انرژی برای سیستم های RO با این نوع از فرایند های پیش تصفیه بسیار بالاست و عمر غشا نیز اغلب کوتاه است.

فرایند نرم سازی با استفاده از آهک در حفاظت از غشا بسیار موفق تر بوده است اما این روش هزینه های بهره برداری را افزایش می دهد و به طور کامل نمی تواند از فولینگ غشای RO حفاظت کند.

پیش تصفیه اسمز معکوس RO

غشاهای اولترافیلتراسیون (UF):

غشاهای اولترافیلتراسیون UF حذف TSS را بهبود می بخشند. امروزه در بسیاری از سیستم های استحصال پساب، از غشاهای اولترافیلتراسیون معلق به عنوان واحد پیش تصفیه به منظور حذف ذرات معلق استفاده می شود. این سیستم ها معمولا غشاهای UF از نوع هالوفایبر را به کار می برند که عملکرد بسیار خوبی در تامین آب با مقادیر کم ذرات معلق برای ورود به RO دارد. البته سیستم UF یک مرحله تصفیه اضافی است که نیازمند فضای اضافی دارد و هزینه های بهره برداری نیز به مجموعه اضافه می گردد. سیستم UF ممکن است در معرض مشکلاتی از سیستم تصفیه فاضلاب سنتی باشد که می تواند هزینه های عملیاتی و بهره برداری را افزایش دهد.

پیش تصفیه اسمز معکوس

بیوراکتور غشایی MBR به عنوان پیش تصفیه RO:

در سیستم بیوراکتور غشایی MBR، غشاهای UF به صورت مستغرق در لجن فعال هستند که مرحله ی بیولوژیکی و جداسازی جامد – مایع در یک فرایند واحد صورت می گیرد. در این فرایند غشا به عنوان یک سد عمل می کند که کیفیت پساب تصفیه شده را بهبود می بخشد. همچنین در سیستم MBR، ته نشینی ثانویه حذف می گردد و به منظور جداسازی جامد – مایع نیازی به تکیه به نیروی جاذبه نیست که این امر به لجن فعال اجازه می دهد تا با غلظت بالاتری از مواد جامد معلق مایع مخلوط ( MLSS ) عمل کند. افزایش غلظت MLSS حجم تانک بیو راکتور را کاهش داده و در نتیجه با کاهش فضای مورد نیاز، هزینه های سرمایه گذاری کاهش می یابد. به طور کلی، فرایند MBR در مقایسه با ترکیب روش های لجن فعال مرسوم و در ادامه استفاده از فیلتر شنی و یا UF، فضای مورد نیاز را به طور چشمگیری کاهش می دهد. صرفه جویی در فضا تنها به دلیل واحد تصفیه فاضلاب، می تواند به میزان 50 درصد باشد که صرفه جویی در فضا از حذف سایر مراحل فیلتراسیون نیز به این مقدار اضافه می گردد. با استفاده از تکنولوژی MBR همچنین می توان واحد تصفیه خانه را ساده تر و تعداد واحد های در حال بهره برداری را به حداقل رساند.

پیش تصفیه اسمز معکوس RO

مسائل مربوط به هزینه و فضا:

فضای مورد نیاز برای بهره برداری یکی از اولین ملاحظات در توسعه بهترین سیستم تصفیه قبل از RO است. با توجه به اینکه مدول های MBR، از یک سو حجم تانک بیولوژیکی را کاهش می دهند و از سوی دیگر تانک ته نشینی ثانویه را حذف می کنند، فضای مورد نیاز برای این سیستم بسیار کمتر از فضای مورد نیاز برای واحدهای فیلتراسیون UF و فیلتر شنی است. بنابراین، در صورت وجود محدودیت در فضا، MBR می تواند تنها انتخاب پیش تصفیه RO باشد.

پیش تصفیه اسمز معکوس

سایر ملاحظات شامل هزینه های زمین، کارهای ساختمانی، تجهیزات، انرژی، مواد شیمیایی و نیروی کاراست. هزینه های بالای زمین و کارهای ساختمانی نیز موافق با استفاده از MBR است. برای واحد های بزرگ تصفیه پساب شهری که به منظور تصفیه نهایی نیازمند سیستم RO هستند، سیستم MBR باید با سیستم تصفیه سنتی مقایسه گردد. در یک تحلیل 20 ساله، باید صرفه جویی در تعویض غشاهای RO و همچنین انرژی را به عنوان نتیجه ای از استفاده از پیش تصفیه با MBR بررسی کرد. برای یک واحد صنعتی که به دنبال بازپرداخت کوتاه مدت است، اولویت برای استفاده از MBR و یا سیستم سنتی، وابسته به هزینه های نسبی کارهای عمرانی و زمین در مقابل هزینه تجهیزات است.

نتیجه گیری:

پیش تصفیه اسمز معکوس

به کار بردن سیستم اسمز معکوس برای استحصال و بازچرخانی پساب، به سرعت در حال رشد است و در حال حاضر تکنولوژی بیوراکتور غشایی به عنوان یکی از انتخاب ها جهت پیش تصفیه اسمز معکوس برای افزایش تعداد کاربردهای استحصال پساب شهری و صنعتی، قلمداد می شود. این مدول های غشایی مستغرق، خوراک RO با کیفیت بالا را تامین میکنند و در عین حال فضای مورد نیاز و هزینه های ساختمانی را به حداقل رسانده و حساسیت واحد های RO در برابر مشکلات را کاهش می دهند.

تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب...
ما را در سایت تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب دنبال می کنید

نویسنده : عابد بازدید : 280 تاريخ : چهارشنبه 20 فروردين 1399 ساعت: 16:48

استفاده از بیوراکتور غشایی MBR در چه صنایعی ضروری تر است

بیوراکتور غشایی MBR را می‌توان يكي از قله هاي فن‌آوری‌های تصفیه فاضلاب در دنیا دانست. کاری که یک تصفیه خانه کوچک یا متوسط در یک زمین به مساحت حدود ۵۰۰ تا هزار متر مربعي انجام می‌دهد، یک بیوراکتور غشایی MBR در یک ساختمان 200 تا 250 متر مربعي انجام می‌دهد. تصفیه فاضلابی که حداقل بو، سر و صدا و آلودگی‌های محیطی را دارد. در این مقاله ابتدا کمی درباره این روش تصفیه فاضلاب صحبت می‌کنیم و بعد به این موضوع می‌پردازیم که کدام صنایع باید هر چه سریع‌تر به نصب یک بیوراکتور غشایی MBR اقدام کنند.

استفاده از بیوراکتور غشایی MBR در چه صنایعی ضروری تر است

بیوراکتور غشایی MBR چگونه کار می‌کنند

همه ما دستگاه‌های تصفیه آب را در خانه محل کار و یا مکان‌های صنعتی دیده‌ایم. دستگاه‌هایی که با چند سری فیلتر می‌توانند آب مصرفی ما را با کیفیت بسیار خوبی تصفیه کنند. این دستگاه‌ها آب را با فشاری تنظیم شده از میان فیلتر‌های خود رد می‌کنند و هر فیلتر آن توانایی جلوگیری از ذرات خاصی را دارد. بسته به ابعاد ذره‌ها هر فیلتر توانایی جلوگیری از آنها را دارد. تا آنجا که حتی میکروب‌ها و ویروس‌ها هم نمی‌توانند از سد این سیستم‌های تصفیه آب عبور کنند.

در همین چند جمله اول درمی‌یابیم که در یک بیوراکتور غشایی چندان نیاز به استفاده از موارد شیمیایی برای گندزدایی آب نیست. و حتی فاضلاب را می‌توان به آب صنعتی و در برخی موارد آب کشاورزی تبدیل کرد. فناوری  بیوراکتور غشایی آنچنان رو به پیشرفت است که حتی آلوده ترین آب‌های جهان را با آنها می‌توان تصفیه کرده به آب مشابه شرب بدل ساخت.

اما یک فرق مهم بین دستگاه تصفیه آب خانگی شما با بیوراکتور غشایی وجود دارد. اگر از این موضوع صرف نظر کنیم که بیوراکتور غشایی توانایی پالایش میکروبی و ویروسی فاضلاب را دارد، بیوراکتور غشایی می‌تواند خود را تمیز کند؛ حال آن که شما باید هر سال فیلتر‌های دستگاه خود را عوض کنید تا کیفیت آب شرب‌تان بالا و پایدار بماند.

بیوراکتور غشایی برای تمیز کردن خود از حد اقل ماده ضد عفونی کننده و یا دستگاه مکانیکی استفاده می‌کند. لایه‌های منسوج داخل بیوراکتور با حباب تمیز می‌شوند. آلودگی هر چه که باشد بعد از به دام افتادن در برابر یک لایه بیوراکتور غشایی هر روز هر ساعت متمرکزتر می‌شود و روی سطح هر یک از غشا‌های بیوراکتور‌ را لجن می پوشاند. بیوراکتور غشایی برای جدا کردن این لجن‌ها از دستگاهی برای تولید حباب استفاده می‌کند. شاید جالب باشد باشد بدانید یکی از دقیق‌ترین بخش‌های این بیوراکتور، حباب ساز آن است و باید حباب‌ها با اندازه‌های بسیار دقیقی تولید شوند تا عملکرد دقیق دستگاه همزمان با تمیز کردنش اتفاق بیفتد. این شاهکار مهندسی حالا برای کدام صنایع از همه واجبتر است.

چه صنعتی باید هر چه سریع‌تر از بیوراکتور غشایی MBR استفاده کند

مهم نیست که شما یک کارگاه کوچک‌اید یا یک کارخانه بزرگ بسته به حجم فاضلاب تولید شما بیوراکتور غشایی MBR را می توان طراحی کرد از این رو اسپیناس خدمات مهندسی طراحی بیوراکتورهای MBR را به شما ارائه می‌کند. اصلی ترین بخش این خدمات طراحی فضایی است که، با قرار گرفتن این دستگاه در آن، بهترین بازدهی و در عین حال کمترین فضا را اشغال کنیم.
در ضمن به یاد داشته باشید که عمر هر بیوراکتور غشایی MBR حدود 7 تا 10 سال است و با سرویس‌های به موقع، این دستگاه تا آخر عمرش به خوبی کار می‌کند.
صنایع و کارگاههای صنعتی غذایی ،دارویی ،نساجی و شیمایی و پتروشیمی  به دلیل آلودگی بیشتر نسبت به سایرین نیاز بیشتری به استفاده از MBR را دارند. استفاده از بیوراکتور غشایی در فاضلاب این صنایع تضمین لازم برای کیفیت پایدار و بالای آب را تامین می کند.

در مقالات بعدی به صنایع دیگری می‌پردازیم که وجود یک بیوراکتور غشایی در آنها بسیار حیاتی است. 

تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب...
ما را در سایت تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب دنبال می کنید

نویسنده : عابد بازدید : 208 تاريخ : شنبه 16 فروردين 1399 ساعت: 14:48

تمام قابلیت‌های آشغالگیر مکانیکی اسکرو را بشناسید

یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیشتر‌ آشغال گیر‌های مکانیکی استفاده از اسکرو‌ها است. اما نوعی خاص از آشغالگیر مکانیکی وجود دارد که بر پایه یک اسکرو ساخته می‌شود. از این‌رو آشغالگیر مکانیکی اسکرو را می‌توان ستون فقرات بسیاری از سیستم‌های آشغالگیر دانست.

اسکرو به میله‌ای مارپیچ می‌گویند که در یک لوله در حال گردش است. به احتمال زیاد همه ما این سیستم را در چرخ گوشت‌ها دیده‌ایم. اما چرا آشغالگیر مکانیکی اسکرو را به صورت جداگانه در این مقاله معرفی‌می‌کنیم. این موضوع به خاطر عملکرد این دستگاه خاص است. زیرا شما آشغالگیر مکانیکی تسمه‌ای یا روتاری درام را نمی‌توانید به عنوان یک محصول مکمل در دستگاه‌های ترکیبی و یا سیستم‌های پیچیده‌تر استفاده کنید. حال آن که با اضافه کردن آشغالگیر اسکرو به دستگاه‌هایی می‌توان سیستم‌های خودکار و چند قابلیتی پیش‌تصفیه فاضلاب را به وجود آورد.

اما قبل از آن که به توانمندی‌های خاص آشغالگیر مکانیکی اسکرو بپردازیم باید کمی درباره ویژگی‌های این نوع از آشغال‌گیر‌ها صحبت کنیم.

قابلیت‌های آشغالگیر مکانیکی اسکرو

چه عواملی باعث پرطرفدار شدن آشغالگیر مکانیکی اسکرو می‌شود

آشغالگیر مکانیکی اسکرو یک دستگاه فوق‌العاده ساده است. موتور این دستگاه به هیچ عنوان با آب و فاضلاب درون دستگاه در تماس نیست. اما از این مهم‌تر حجم کمتری است که این دستگاه نسبت به آشغال جمع کن‌های مکانیکی از نوع تسمه‌ای اشغال می‌کند. که خود آن را برای بسیاری از واحد‌های صنعتی جذاب می‌کند. البته باید توجه داشته باشید که حجم جمع آوری آشغال‌های درشت توسط این دستگاه کمتر از دستگاه‌های تسمه‌ای است.اما ویژگی اصلی که آشغالگیر مکانیکی اسکرو را بسیار جذاب می‌کند توانایی ترکیب آن است. از آنجا که حجم این دستگاه بسیار کمتر از دیگر مدل‌های آشغال جمع کن است. می‌توانید یک آسیاب قوی در ورودی دستگاه قرار دهید و با خرد کردن تمامی ضایعات بزرگ کار پیش‌تصفیه آب با راحتی بیشتر انجام دهید.یکی دیگر مواردی که آشغالگیر مکانیکی اسکرو توانایی ترکیب با آن را دارد استفاده از درام گردن در ورودی مارپیچ دستگاه است. البته این نوع آشغالگیر اسکرو برای جدا سازی ضایعات ریزتر استفاده می‌شود و باید قبل از آن از یک روش قوی‌تر برای جداسازی آشغال‌های بزرگ‌تر استفاده کنید.اما یکی دیگر از دستگاه‌هایی که عملا آشغالگیر مکانیکی اسکرو، توانایی تکمیل آن را دارد. حوضچه‌های است. در مقاله‌ای جداگانه ما نقش فوق‌العاده مهم کلاسیفایر را برای ته‌نشین سازی آب و جداسازی انواع ضایعات مانند شن و ماسه و ضایعات فلزی از آب را توضیح داده‌ایم حال با وجود یک آشغال‌گیر مکانیکی اسکرو می‌توان بیشتر ضایعات کلایسفایر‌ها را از آنها جدا کرد. البته بسیاری از کلاسیفایر‌های ساخت اسپیناس بر روی خود این دستگاه را دارند اما شما می‌توانید با سفارش جداگانه یک آشغالگیر مکانیکی اسکرو فرآیند پیش‌تصفیه فاضلاب خود را کامل کنید.

امکان فشرده سازی ضایعات

اما امکان فوق‌العاده مهم آشغالگیر‌ اسکرو در فشرده سازی ضایعات است. بسیاری از این نوع دستگاه‌ها علاوه بر تجهیز به سبد‌های گردن برای تصفیه فاضلاب و همین طور آسیاب‌های ورودی، در خروجی خود نیز یک فشرده ساز ضایعات دارند. مشکل ضایعات خروجی از دستگاه‌های آشغال جمع کن گاهی خیلی دردسرساز می‌شود. در یک نگاه مقدار نسبتا زیادی از آبی که وارد چرخه تصفیه می‌شود توسط ضایعات شنی و دیگر فضولات عالی جذب می‌شود. همین طور ضایعات تولید به دلیل خیس بودن وزن زیادی دارند و برای حمل آنها به محل دفن یا بازیافت همین خیس بودن هزینه سربار حمل و نقل تولید می‌کند. پس برای آن که هم آب تولیدی از فاضلاب هدر نرود و هم برای جلوگیری از پیش آمدن مشکل هزینه حمل اضافه، ضایعات باید فشرده سازی شوند. در این حالت آشغال‌گیر مکانیکی اسکرو حتی مکمل آشغالگیر مکانیکی تسمه‌ای است.

ضمنا باید توجه داشته باشید که ضایعات تولید دستگاه‌های دیگر آشغالگیر در صورت خیس بودن و انباشت بر روی زمین به شدت موجب آلودگی خاک می‌شوند. به گونه‌ای که با انباشت چند ساله این دسته از ضایعات و البته در صورت خیس بودن آنها، بسیاری از آب‌های سطحی محیط شما آلوده می‌شود و عملا تصفیه آب شما هیچ کمکی به محیط زیست نمی‌کند.

در دستگاه‌های ترکیبی تصفیه فاضلاب که از تانک‌های سرپوشیده و به صورت چند مرحله‌ای برای تصفیه فاضلاب استفاده می‌کنند نیز چند آشغالگیر مکانیکی اسکرو بهره گرفته می‌شود و با استفاده از درام‌های گردان متصل به این آشغال‌گیر‌ها در چند مرحله می‌توان مقدار قابل توجهی از ضایعات آب را حذف کرد.

در یک طراحی دقیق و مناسب با فضای شما، اسپیناس می‌تواند در مدل‌ها و قدرت‌های گوناگون از آشغالگیر مکانیکی اسکرو در طرح شما استفاده کند. پس با ما همراه باشید

تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب...
ما را در سایت تجهیزات مدرن تصفیه خانه های آب و فاضلاب دنبال می کنید

نویسنده : عابد بازدید : 218 تاريخ : دوشنبه 11 فروردين 1399 ساعت: 17:04